|
Правила •
Регистрация •
Справка Сообщения за день • Поиск |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
Младший участник
|
Безкоштовні консультації, матеріали про відкриття/ліквідацію підприємства, ведення бухгалтерської звітності, тощо, форум підприємців, дошка оголошень. Повний обсяг інформації для майбутніх та теперішніх підприємців. Ласкаво просимо на наш портал !
uashops.com.ua - портал uashops.com.ua/forum - форум |
||||
|
|
): ǝҺɐни dиw ɐн иd⊥оwɔ
|
а мне все равно, я не бачу по украински
Напильник для RUNCMS Строим помаленьку Для гурманов Мебель для дома |
||||
|
|
Младший участник
|
"Пошук" справа вверху, надоб отступ пикселей в 5-10 сделать от края, да и два поиска вроде как нафиг не нужно...
|
||||
|
|
Далекая Радуга
|
Чудово, друже! Але одразу ж декілька зауважень.
Назва порталу аж ніяк не танцює із тризубом зліва. Треба вирівняти чи по верху, чи то по низу. Заголовки новин дрібненькі та злипаються из краєм плашки. Можна попрацювати із розміром заголовків. Як на мій смак, потрібно додати якогось кольору, адже усе таке сіреньке. Можливо, синього. Що це за спам в футері? Його треба якось легалізувати, додати посилань наприклад. Лого сайту, як правило, має посилання на головну сторінку. А в тебе треба шукати цю кнопку "додому". Потім. Не "розвидку", а "розвитку". І чому портал для підприємців має назву уашопс? А взагалі пан має рацію. Потрібний портальчик. Тільки документів побільше, особливо про захист підприємця від "злочинної влади". Последний раз редактировалось Manga, 03-06-2007 в 22:24 Для девочек |
||||
|
|
Далекая Радуга
|
Это есть так панимайт должен я, чыто тавариш кател зказаць заместа дабро пажалавать паставить капирайты "Будь ласка, поверніть копірайти на місце".
Тебе легче, брат. А вот я не вижу по-итальянски. І ще, Slesh, забагато текстів незверстаних. Заголовки треба повиділяти, абзаци повідбивати etc. Последний раз редактировалось Manga, 03-06-2007 в 22:21 Для девочек |
||||
|
|
Arbeit macht Frei
|
Офигеть...
Нет, я не расист, но отчего же не на зулусском тут писать? При всем уважении к братскому народу я бы предупреждение влепил. За нечитаемый текст сообщения. Ronny CMS? Yes! |
||||
|
|
): ǝҺɐни dиw ɐн иd⊥оwɔ
|
Закрыто в связи с неуважением большинства пользователей, давайте писать по русски
Напильник для RUNCMS Строим помаленьку Для гурманов Мебель для дома |
||||
|
|
Далекая Радуга
|
Мы отвечаем на русском, английском и украинском. Имеем такую возможность. На том языке, на котором человек спросил. И это хорошо. А еще лучше было бы отвечать на 120 языках.
Есть ведь раздел Users support forum. Надо бы и на украинском сделать. Цитата:
Цитата:
ХЗ, может он с трудом пишет по-русски? Вот надо Essebe черкануть - слышь, типа, родной, пойди сначала русский выучи, тогда мы с тобой и побеседуем. Последний раз редактировалось Manga, 03-07-2007 в 17:14 Для девочек |
||||
|
|
|
|